Misbell Fidanë Fidane arre ,gështenje dhe bajameje të shartuar,të çertifikuar dhe të garantuar Ju kërkoni, ne ju krijojmë plantacionin me arra, gështenja, bajame dhe e marrim përsipër mbikqyrjen njëvjeçare! Sektorët Rreth Nesh Misbell Fidanë Bujqësia Dhe Industria Bujqësore Fidan Arre, Fidan Gështenje, Fidan Bajame, Makineri Bujqësore dhe Sisteme Ujitjeje .. Sektorët Rreth Nesh Misbell Fidanë Magazinimi i Ftohtë Ju mund të gjeni të gjitha materialet e kërkuara për instalimin e hapësirës së ftohtë. Sektorët Rreth Nesh

Misbell Rreth Nesh

Misbell; Historinë e fidaneve të arrës në Botë po e përhapim nga Bandërma. Në ditët e sotme me zhvillimin e teknologjisë dhe industrisë është rritur edhe rëndësia e natyrës; frymarrja e njerëzimit dhe natyrës është bërë si një nga ngjarjet më të rëndësishme humanitare. Ceviz fidanlarının Bandırma’dan dünyanın her yerine ulaştırılmasının, bir yıllık bakım, budama ve ürün vermeye başladığında ürünlerin satın alınmasının sorumluluğunu üstleniyoruz. Doğanın nefes almasını sağlarken kazanç elde etmek istiyorsanız bu işi bize bırakın.

Misioni

Duke marrë parasysh eksperiencën 25 vjeçare të mbledhur në Ballkan, ne dëshirojmë të zhvillojmë marrëdhenjet e Turqisë dhe Kosovës dhe të përhapim historinë e arrave qe fillojë nga Turqia e u përhap në tërë botën në të njëjtën kohë.

Vizioni

Ne po e marrim përsipër përgjegjsinë e transportit të pemëve të arrave prej Bandërmës në tërë vendet, përcjelljen e tyre brenda vitit te parë dhe blerjen e këtyre pemëve ( arrave) pas zhvillimit të fidaneve.

Shërbim i garantuar

Si kompani Misbell, ne qëndrojmë prapa të gjitha shërbimeve që ofrojmë.

Pionier në Biznes

Ne e bëjmë punën tonë me dashuri. Ne synojmë kënaqësinë e klientit për veten tonë.

Lider në industri

Ne po shkojmë përpara me përvojë shumëvjeçare në Bujqësinë dhe Industrinë Bujqësore.

Dorëzimi i shpejtë

Porositë që keni vendosur konfirmohen menjëherë dhe janë në rrugën e dorëzimit.

Të Arrave

Arra e Kuqe

Arra e Kuqe Kultivimi i Arrës së Kuqe Tema e këtij artikulli është tema e arrave të kuqe, për të cilët personat profesionalistë që kanë

Lexo më shumë »

Arrë e Zezë

Arrë e Zezë Rekuperoj I pëlqen toka me lagështi, të pasura organikisht, të kulluara mirë me shumë diell. Sensitiveshtë e ndjeshme ndaj hijes. Difficultshtë e

Lexo më shumë »

Bujqësore

Makina Mbajtëse

Makina Mbajtëse FREZE M2 ME DY PRERËSE(THIKA) PERSHKRIMI I PRODUKTIT Në zonat ku nuk depërtojnë makinat e frezimit FARMART M2 ju zgjedh problemin. Me tiparet

Lexo më shumë »
MİSBELL

Pse Ne?

Ne jemi krenarë që puna jonë është e ndërlidhur me “të gjelbërtën”. Ne po kontribojmë për të gjelbëruar botën dhe për të luftuar ngrohjen globale duke mbjellë një numër të madh bimësh dhe duke rritur vazhdimisht numrin e plantacioneve tona.
Përvojë 25 Vjeçare!
Ne kemi fituar mbi 25 vjet përvojë në Ballkan, historinë tonë të disiplinuar dhe të suksesshme, duke kontribuar në zhvillimin e marrëdhënieve me Turqinë në vendet e huaja, ne duam të përhapemi në të gjithë botën kur kjo histori fillon nga Bandirma.
0 +
Fidanë
0 +
Konsumatori
Na Kontaktoni

    Qendrore

    x

    Formular i Mbështetjes së Shpejtë